buene
Ole Martin Buene, ny direktør for marked og kommunikasjon i Aneo. Foto: Aneo

Ole Martin Buene blir ny direktør for marked og kommunikasjon i Aneo.

Ansettelsen kommer i forbindelse med at Aneo slo sammen avdelingene Brand & Marketing og Kommunikasjon og samfunnskontakt fra 1. mai, går det fram i en pressemelding fra selskapet. Buene har bakgrunn fra Westerdals School of Communication, og flere år bak seg i reklamebransjen. Han har også erfaring med både kommunikasjon,...
Artikkelen er 84 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.