Planleggingen av neste generasjon AMS-målere og -systemer starter nå. Foto: Lnett

Fornybar Norge inviterer bransjen og kundene til å formulere nye funksjonskrav til framtidas målersystemer.

Reguleringsmyndigheten RME har hatt møter med bransjeorganisasjonene Fornybar Norge, Distriktsenergi og Samfunnsbedriftene Energi, der de har utfordret dem til å ta ansvar for nye funksjonskrav for framtidas smarte målere og målersystemer. Næringspolitisk rådgiver Ulf Møller hos Fornybar Norge forteller til Energiteknikk at de nettopp har forankret i ledelsen at de...
Artikkelen er 300 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.