Trine Kopstad Berentsen
Administrerende direktør Trine Kopstad Berentsen i Solenergiklyngen. Foto: Solenergiklyngen

Styret i Solenergiklyngen har anbefalt sammenslåing med Fornybar Norge, men Trine Kopstad Berntsen understreker at også eksportrettet solindustri og lagringsløsninger må med.

Som Energiteknikk skrev tirsdag, har generalforsamlingen i Fornybar Norge sagt ja til å slå sammen Solenergiklyngen med Fornybar Norge. Daglig leder Trine Kopstad Berntsen i Solenergiklyngen sier til Energiteknikk at hennes styre har innstilt på sammenslåing, og at partnerne skal stemme over forslaget på Solenergiklyngens årsmøte 14.  mai. – Ikke...
Artikkelen er 301 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.