eidsiva
Eidsiva Energi og Elvias hovedkontor på Hamar. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Eidsivakonsernets resultat etter skatt per første kvartal 2024 ble 1.019 millioner kroner, mot 1.757 millioner kroner per første kvartal 2023.

Justert for verdiendringer av rente- og kraftkontrakter og merinntekt i Elvia er underliggende resultat etter skatt 842 millioner kroner, mot 868 millioner kroner i første kvartal 2023, går det fram av selskapets resultatrapport. Konsernets driftsinntekter for første kvartal 2024 ble 3.028 millioner kroner, mot 3.155 millioner kroner i samme kvartal...
Artikkelen er 283 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.