Returkrafts energigjenvinningsanlegg utenfor Kristiansand. Arkivfoto: Eivind K. Dovik/Wikimedia Commons

Syv personer skal være skadd etter en brann i bygget til Returkraft nord for Kristiansand.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med de skaddes tilstand.  – To av disse er kritisk skadet og fraktet med luftambulanse til Haukeland sykehus for videre behandling. Fem personer har lettere skader og er innlagt til observasjon og behandling ved sykehuset i Kristiansand, opplyser Sørlandet sykehus i en pressemelding, skriver VG. Ifølge brannvesenet skal det...
Artikkelen er 155 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.