bu
Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening. Foto: Norsk elbilforening

Men Elbilforeningen forstår ikke om endringene NVE foreslo for å skåne ladestasjoner, fortsatt vil virke.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Fredag vedtok Olje- og energidepartementet endringer i forskrift om kontroll av nettvirksomhet, som innebærer innføring av effektbaserte tariffer i distribusjonsnettet. Effektbaserte tariffer skal bidra til å jevne ut strømforbruket slik at kapasiteten i strømnettet utnyttes bedre, og nettinvesteringene ikke blir større enn nødvendig. Gjelder fra årsskiftet Forskriftsendringen trer i kraft...
Artikkelen er 400 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.