varmepumpe
Denne gamle varmepumpen begynner etter hvert å bli moden for utskiftning. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Salget av luft-til-luft-varmepumper i første halvår ble tidenes beste, med 28 prosent flere solgte enheter enn i toppåret 2019.

  • Øyvind Zambrano Lie

En kald vinter kombinert med høye strømpriser ga god vekst for luft-til-luft-varmepumper i første kvartal - og trenden fortsatte i andre kvartal. Totalt ble det solgt  over 42 000 enheter, viser ferske tall fra Prognosesenteret, som gjengis av Norsk varmepumpeforening. – Analyser vi har gjort tidligere viser at det er...
Artikkelen er 205 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.