lars haltbrekken
SVs Lars Haltbrekken advarer nettselskapene mot å innføre den nye nettleien fra årsskiftet, og varsler at partiet eventuelt vil stille spørsmål ved lovligheten. Foto: SV

– Nettselskaper som prøver å innføre ordningene, vil pådra seg et betydelig omdømmeproblem, sier Lars Haltbrekken. Det er for sent å snu, svarer Energi Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet versjon. SV har nå blitt enig med Arbeiderpartiet og Senterpartiet om å utsette den nye nettleien for husholdningene, stikk i strid med regjeringens anbefaling, og bransjens anbefaling. Ordningen skulle etter planen innføres fra årsskiftet, men i henhold til enigheten skal ikke nettselskapene få krav på seg om å innføre...
Artikkelen er 813 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.