aasland
Energiminister Terje Aasland. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Men gir overgangsperiode til 2024.

  • Øyvind Zambrano Lie

29 nettselskaper og organisasjoner kom i mars i år med en felles bønn til regjeringen om at minst 50 prosent av nettselskapets inntekter skulle komme fra energileddet, noe som ville vannet ut mye av det som var igjen av myndighetenes opprinnelige effekttariff-forslag. Dette ønsket har ikke regjeringen bøyd av for....
Artikkelen er 530 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.