oslo
Foto: Audun/Wikimedia Commons

Hafslund Oslo Celsio vil bygge områdekjøling i Oslo i sentrum, på Skøyen og på Økern.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hafslund Eco, Infranode og HitecVision har nå gjennomført kjøpet av Fortum Oslo Varme. Selskapet vil endre navn til Hafslund Oslo Celsio, opplyser Hafslund Eco i en pressemelding. Hafslund Oslo Celsio er Norges største fjernvarmeaktør. Etter transaksjonen er Hafslund Eco majoritetseier med 60 prosents eierskap, mens Infranode og HitecVision eier betydelige...
Artikkelen er 291 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.