svk sverige
Illustrasjonsfoto: Sven Tomas Ärlemo/Svenska kraftnät

Statnett sier OED midt imot, mener eksportrestriksjoner ikke vil monne, og at man risikerer mottiltak.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett la i fredag fram sin anbefaling av tiltak for å møte en eventuell svært anstrengt kraftsituasjon (SAKS) kommende vinter. Tiltakene var som man kunne vente seg. Det mest oppsiktsvekkende var hvor klart Statnett sa sin eier, Olje- og energidepartementet, midt imot og advarte kraftig mot å innføre eksportrestriksjoner, noe...
Artikkelen er 655 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.