matevannspumper
Matevannspumpene i Olkiluoto 3-reaktoren i Finland har fått sprekker. Foto: TVO

Uvisst når Olkiluoto 3 kan settes i drift.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk skrev for to uker siden, ble det oppdaget skader i innsiden av matevannspumpene på Olkiluoto 3-reaktoren i Finland, som var i ferd med å settes i drift. Nå har kraftverkets eier Teollisuuden Voima Oyj (TVO) gitt mer informasjon om feilen. «Det er påvist sprekker på noen få centimeter...
Artikkelen er 212 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.