MAST
Illustrasjonsfoto: Tore Halvorsen

RME godkjenner støtte til et prosjekt fra Tensio, Elvia og Lnett som skal øke effektuttaket med 20-25 prosent.

Tensio søkte 2. november om at Reguleringsmyndigheten for energi (RME) om at prosjektet Nettselskapet som energikoordinator kan inngå i RMEs finansieringsordning for FoU. «Vi har vurdert prosjektet som støtteverdig, og godkjenner at prosjektet kan inngå i RMEs finansieringsordning for FoU», skriver RME i sitt vedtak. Tensio er prosjekteier, og det...
Artikkelen er 297 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.