ebba busch
Energi- og forretningsminister Ebba Busch. Foto: Ninni Andersson/Sveriges regjering

Den svenske regjeringen støtter Riksrevisionens kritikk av den statlige utviklingen av energisystemet.

  • Mona Kvåle

Dette kommer fram i et brev som den svenske regjeringen sendte til Riksdagen denne uken. Det var i høst at den svenske Riksrevisjonen la fram en rapport med sterk kritikk av utviklingen av det svenske energisystemet. Riksdagen har bestemt at energipolitikken skal ta sikte på å forene de tre energipolitiske...
Artikkelen er 215 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.