vartdal
Statkrafts konsernsjef Birgitte Ringstad Vartdal. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Forventer at salgsprosessen kan ta mellom et halvt år og et år.

Statkraft kunngjorde i forrige uke at vi vil selge sin fjernvarmevirksomhet. Energiteknikk har spurt selskapets konsernsjef Birgitte Ringstad Vartdal om de har noen kjøper i kikkerten. – Vi har akkurat startet prosessen, vi ville informere de ansatte før vi begynte å sondere, så vi har ikke kommet så langt ennå,...
Artikkelen er 240 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.