aasland
Energiminister Terje Aasland. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

«Vi må ha trygghet for at vi kan dekke vårt eget behov i møte med unormale og uforutsette hendelser».

  • Øyvind Zambrano Lie

I forrige uke advarte både Svenska kraftnät, Energinet, Fingrid og Statnett Norge mot å innføre eksportrestriksjoner og dermed underminere den felles nordiske og europeiske forsyningssikkerheten. Energiteknikk har spurt energiminister Terje Aasland om de har grunn til å være bekymret, om det er risiko for at andre land lar seg inspirere...
Artikkelen er 455 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.