esmark
Maren Esmark, seksjonssjef i NVE, vil ikke ha på seg at direktoratets medarbeidere har misforstått oppdraget de fikk fra OED. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Det er unødvendig å forsøke å legge det som et premiss for diskusjonen, svarer Maren Esmark på kritikken om vekting i energimerkeordningen.

På Fjernvarmedagene i Oslo torsdag kom leder for bærekraft og ytre miljø i Hafslund Oslo Celsio, Jon Iver Bakken, med hard kritikk av NVEs forslag til vekningsfaktorer i energimerkeordningen. Som kjent foreslo Multiconsult på oppdrag fra NVE en svært positiv vektingsfaktor for fjernvarmen på 0,3. NVE spilte i sommer inn...
Artikkelen er 735 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.