fjordkraft
Foto: Fjordkraft

Ikke rammet av krona-pandemien.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Fjordkraft Holding ASA fikk et justert driftsresultat på 238 millioner kroner i 1. kvartal i år, mot 182 millioner kroner i samme periode i fjor. Det er en økning på 31 prosent, skriver selskapet i en pressemelding. Netto driftsinntekter i 1. kvartal steg med 27 prosent til 481 millioner kroner,...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.