Røros skal bli testarena for smart energibruk.
Foto: Tom Gustavsen

Ren Røros, TrønderEnergi, Equinor og Powel går sammen og lager en storskala testarena for ny energi- og klimateknologi og innovative energisystemer på Røros.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Storskalaprosjektet «Ren Respons» settes i gang i løpet av mai, skriver Enova i en pressemelding. Prosjektet skal gå over tre år og har et budsjett på 30 millioner kroner. Enova bidrar med omtrent 11 millioner kroner. En rekke ulike aktører, også lokale, er invitert til å være teknologipartnere i prosjektet...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.