Långå vannkraftverk i Hede i Härjedalen.
Foto: Fortum Sverige

For Fortum.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Omexom Norge, avdeling HV Cable, skal skifte ut høyspentkabler i Långå vannkraftverk i Hede i Härjedalen. Oppdragsgiver er Fortum Sverige, som de siste årene har oppgradert vannkraftverket. – Kontrakten innebærer at vi skal bytte ut gamle 245 kV-kabler med nye. I tillegg til prosjektering, innkjøp og montering av nye kabler...
Artikkelen er 159 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.