Første del av tårnet til den første turbinen på plass i Kvenndalsfjellet vindpark.
Foto: Fosen Vind

Første del er montert.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Montasjen av turbiner har nå startet i Kvenndalsfjellet vindpark i Åfjord, den fjerde i rekken i Fosen-utbyggingen, skriver Fosen Vind i en pressemelding. Turbintårnet på 87 meter består av tre deler. Den første tårndelen til de de totalt 27 turbinene i Kvenndalsfjellet vindpark er nå montert. Som det fremgår av bildet er...
Artikkelen er 112 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.