Første del av tårnet til den første turbinen på plass i Kvenndalsfjellet vindpark. Foto: Fosen Vind

Første del er montert.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Montasjen av turbiner har nå startet i Kvenndalsfjellet vindpark i Åfjord, den fjerde i rekken i Fosen-utbyggingen, skriver Fosen Vind i en pressemelding. Turbintårnet på 87 meter består av tre deler. Den første tårndelen til de de totalt 27 turbinene i Kvenndalsfjellet vindpark er nå montert. Som det fremgår av bildet er...
Artikkelen er 112 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..