vindturbin
Illustrasjonsfoto.
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

NVE har avslått søknaden om utsatt frist for idriftsettelse på Dalbygda vindkraftverk i Tysvær kommune i Rogaland.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Dalbygda Vindkraft AS søkte om utsatt frist for idriftsettelse fra 31. desember 2020 til 31. desember 2022 fordi det ikke er ledig nettkapasitet før tidligst 2022, skriver NVE på sin nettside. NVE ga avslag fordi direktoratet ikke tror det er realistisk å realisere prosjektet før den omsøkte fristen 31.12.2022, siden...
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.