Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

NVE har avslått søknaden om utsatt frist for idriftsettelse på Dalbygda vindkraftverk i Tysvær kommune i Rogaland.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Dalbygda Vindkraft AS søkte om utsatt frist for idriftsettelse fra 31. desember 2020 til 31. desember 2022 fordi det ikke er ledig nettkapasitet før tidligst 2022, skriver NVE på sin nettside. NVE ga avslag fordi direktoratet ikke tror det er realistisk å realisere prosjektet før den omsøkte fristen 31.12.2022, siden...
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..