Ikke alle har fjernet oljefyren ennå selv om det er forbud mot å fyre med vanlig fyringsolje fra 1. januar i år.
Foto: Oslo kommune

Til tross for forbudet.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Fra 1. januar er det forbudt å fyre med vanlig fyringsolje i Norge. – Det kan være så mange som 20.000 oljefyringsanlegg i drift fortsatt, men vi håper og tror det er færre, sier markedssjef Gunnel Fottland i Enova til NRK. Forbudet mot bruk av fyringsolje og parafin til oppvarming har...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.