Equinor forutsetter økt kraftutbygging for elektrifiseringen av sine anlegg, vil ikke bygge vindkraft på land selv, men avviser at dette øker kraftprisene.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Oppdatert med kommentar fra Energi Norge. Equinor presenterte mandag sine planer for å få ned klimagassutslippene ved sin virksomhet i Norge med 5 millioner tonn CO2 innen 2030 og ned i tilnærmet null i 2050.
Artikkelen er 32 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.