Illustrasjons
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

En mann i 30-årene er dømt til 75 dagers fengsel for å ha forfulgt og skremt en ingeniør fra Trønderenergi som jobbet vindparken på Frøya.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det melder VG. Hendelsen skjedde 14. mai på øya Hitra vest i Trøndelag. I dommen skriver Fosen tingrett at mannen først holdt svært liten avstand til vindkraft-ingeniørens bil. Deretter kjørte han forbi henne og «la seg foran henne og bråbremset gjentatte ganger». Kvinnen kjørte en firmabil med Trønderenergi-lognen godt synlig, skriver...
Artikkelen er 147 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.