Illustrasjons Foto: Robert Sandell/Mostphotos

En mann i 30-årene er dømt til 75 dagers fengsel for å ha forfulgt og skremt en ingeniør fra Trønderenergi som jobbet vindparken på Frøya.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Det melder VG. Hendelsen skjedde 14. mai på øya Hitra vest i Trøndelag. I dommen skriver Fosen tingrett at mannen først holdt svært liten avstand til vindkraft-ingeniørens bil. Deretter kjørte han forbi henne og «la seg foran henne og bråbremset gjentatte ganger». Kvinnen kjørte en firmabil med Trønderenergi-lognen godt synlig, skriver...
Artikkelen er 147 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..