Foto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos

På grunn av krona-krisen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Kravet til det selskapsmessige og funksjonelle skillet er nedfelt i lovs form og skal som kjent gjøres gjeldende fra 1.1 2021. I et felles brev til Olje- og energidepartementet ber nå Distriktsenergi, Samfunnsbedriftene (tidligere KS Bedrift) og Energi Norge departementet om å være imøtekommende på søknader fra selskaper som ber...
Artikkelen er 56 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..