Foto: Siemens Gamesa

Stortingsflertallet ble tirsdag enige om at regjeringen må finne en finansieringsmodell for havvind på norsk sokkel.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Frp, Ap, Sp, SV og regjeringspartiene ble tirsdag enige om en ny krisepakke, med tiltak på en rekke områder. På en pressekonferanse på Stortinget listet SVs Kari Elisabeth Kaski blant annet opp miljøtiltakene det var enighet om.
Artikkelen er 39 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..