Foto: Siemens Gamesa

Stortingsflertallet ble tirsdag enige om at regjeringen må finne en finansieringsmodell for havvind på norsk sokkel.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Frp, Ap, Sp, SV og regjeringspartiene ble tirsdag enige om en ny krisepakke, med tiltak på en rekke områder. På en pressekonferanse på Stortinget listet SVs Kari Elisabeth Kaski blant annet opp miljøtiltakene det var enighet om.
Artikkelen er 39 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.