Foto: GE Renewable Energy

Til tross for korona-krisen er fortsatt 96 prosent av kapasiteten i vindkraftfabrikkene i Europa intakt.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det er hovedsakelig i Spania og Italia at fabrikker som produserer komponenter til vindkraftverk er stengt, skriver WindEurope i en melding. Men hele forsyningskjeden i Europa er påvirket av reiserestriksjonene som er innført for å hindre spredning av korona-viruset, og av usikkerheten rundt den videre energipolitiske og økonomiske utviklingen, understrekes det.
Artikkelen er 52 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.