Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Har sendt saken til OED for endelig avgjørelse.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

NVE gav i 2011 Lutelandet Energipark AS tillatelse til å bygge Lutelandet vindkraftverk på 45 MW i Fjaler kommune i Sunnfjord. Vedtakene ble påklaget, og stadfestet av Olje- og energidepartementet (OED) i 2012.
Artikkelen er 30 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.