Den eksisterende 132 kV kraftledningen mellom Kvandal og Kanstabotn har behov for fornying.
Foto: Statnett

NVE gir tillatelse til fornying av kraftledningen mellom Kvandal og Kanstadbotn.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) ga fredag Statnett konsesjon for bygging og drift av ny 132 kV kraftledning mellom Kvandal og Kanstadbotn. Den nye ledningen vil føre til bedre forsyningssikkerhet til Lofoten og Vesterålen, skriver NVE i en melding på sin nettside. Ledningen berører kommunene Narvik, Evenes, Tjeldsund og Lødingen i fylkene...
Artikkelen er 187 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.