Armeringsarbeider under byggingen av Østerbø kraftverk i Høyanger kommune, som skal stå ferdig i år.
Foto: SFE

Men vil holde utbyttet tilbake.

[abform_energi]
Sogn og Fjordane Energi leverer sitt beste resultat noen sinne, med et resultat etter skatt på 433 millioner kroner for 2019. Driftsresultatet ble 668 millioner kroner, opp fra 571 millioner året før.
Artikkelen er 29 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.