Kraftverkssjef Magne Netland i Østfold Energi vil ha endrede regler for grunnrenteskatt for å få mer vannkraftutbygging i Norge.
Foto: Østfold Energi/Nadia Frantzen

På grunn av skattereglene.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
«Vi beklager nok en gang å måtte meddele at planene om en utbygging av Mørkedøla Pumpestasjon er stanset», skriver Østfold Energi i et brev til Olje- og energidepartementet, sendt 12. mars. «Det har vært arbeidet hardt det siste året med å få redusert byggekostnadene. Men selv med en betydelig reduksjon,...
Artikkelen er 81 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.