Kraftverkssjef Magne Netland i Østfold Energi vil ha endrede regler for grunnrenteskatt for å få mer vannkraftutbygging i Norge. Foto: Østfold Energi/Nadia Frantzen

På grunn av skattereglene.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

«Vi beklager nok en gang å måtte meddele at planene om en utbygging av Mørkedøla Pumpestasjon er stanset», skriver Østfold Energi i et brev til Olje- og energidepartementet, sendt 12. mars. «Det har vært arbeidet hardt det siste året med å få redusert byggekostnadene. Men selv med en betydelig reduksjon,...
Artikkelen er 81 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..