Byggingen av Fosen vindpark har ikke stoppet opp. Dette bildet er tatt tidligere, fra Roan vindpark.
Foto: Vestas

Mot at de går i karantene.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

På grunn av korona-situasjonen har Norge laget midlertidige regler som gjør at utlendinger uten jobb eller bosted i Norge, ikke får komme hit. Det har ført til problemer for for blant vindkraftnæringen og aktører som bygger vindkraftverk, vannkraftverk og kraftlinjer.
Artikkelen er 45 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.