Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo.
Foto: Øyvind Lie

Gjennomfører omfattende tiltak for å hindre koronasmitte.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Blant Statnetts medarbeidere er det nå ett kjent smittetilfelle, skriver selskapet i en melding på sin nettside torsdag ettermidddag. Karantenerådene fra Folkehelseinstituttet har vært fulgt, og vedkommende har vært i karantene siden sannsynlig smittetidspunkt, skriver selskapet videre.
Artikkelen er 40 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.