Odd Emil Ingebrigtsen går fra å være statssekretær i OED til å bli fiskeri- og sjømatminister.
Foto: Elnar Remi Holmen

Statssekretær Odd Emil Ingebrigtsen i Olje- og energidepartementet ble fredag utnevnt til fiskeri- og sjømatminister.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Det skriver Statsministerens kontor i en melding på sin nettside. Endringen skjer i forbindelse med rokkeringer i regjeringen som følge av at Venstres Trine Skei Grande går av. Samtidig blir politisk rådgiver Tony Christian Tiller i Olje- og energidepartementet konstituert som statssekretær for olje- og energiminister Tina Bru.
Artikkelen er 52 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.