tog
Hamar omformerstasjon sikrer strøm til videre elektrifisering av jernbanen.
Foto: Bane NOR/Terje Walle

Med en femårig avtale prissikrer svenske Vattenfall leveranse av 1,1 TWh av strømforbruket til Bane Nor i Norge.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Avtalen mellom det svenske kraftselskapet og Bane Nor, som løper fra 1. januar 2021, garanterer et prissikret volum av deler av strømforbruket til selskapet som er ansvarlig for jernbanestrukturen her i landet, ifølge en pressemelding fra Vattenfall. -Kontrakten med Bane NOR er et viktig skritt i Vattenfalls utvidelse av kundegrunnlaget...
Artikkelen er 80 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.