Foto: Fredrik Ringe/Lyse
Foto: Fredrik Ringe/Lyse

OED og NVE rydder i sprikende tolkninger.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev til Olje- og energidepartementet (OED) datert 25. mars, som Energiteknikk har fått innsyn i, tok Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) opp en rekke uklarheter angående ansatte i samfunnskritiske funksjoner og ba om presiseringer. Rapporteringen fra KBO-enhetene (Kraftforsyningens beredskapsorganisasjon) viste ifølge direktoratet at KBO-enhetene gjennomsnittlig anså hele 25 prosent av...
Artikkelen er 602 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.