Agder Energis hovedkontor i Kristiansand.
Foto: Agder Energi

På grunn av koronasituasjonen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Styret i Agder Energi AS har godkjent konsernets årsregnskap for 2019. Selskapets utbyttepolitikk er slik at utbyttet skal fastsettes basert på konsernets underliggende årsresultat ett år tilbake i tid, for å sikre en forutsigbarhet i utbyttenivået for eierne. Veiledende utbytteprosent er 70 prosent, ifølge årsrapporten. I en børsmelding kunngjør selskapet imidlertid at som følge av...
Artikkelen er 144 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.