Akershus energipark.
Foto: Enova

Prissikring bidro til et resultat etter skatt for første kvartal på 45 millioner kroner.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det er én million kroner lavere enn for første kvartal i 2019.  – Til tross for vesentlig lavere kraftpriser, oppnår konsernet et resultat tilsvarende første kvartal i fjor. Dette skyldes i hovedsak noe høyere produksjon og lavere skattekostnad, sier konsernsjef Eskil Lunde Jensen i en pressemelding. Vannkraft- og fjernvarmeproduksjonen var...
Artikkelen er 280 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.