Utviklingen av skadetallene i kraftbransjen fortsetter å gå i riktig retning. Illustrasjon: Kantar TNS/Energi Norge

Laveste tall siden næringens skademåling startet i 2012.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Færre ble skadet i kraftbransjen i 2019 enn året før, viser den årlige skaderapporteringen som gjennomføres av TNS Kantar. Antall skader som både har og ikke har medført fravær ble i fjor rapportert til 182, som er det laveste antallet siden næringens skademåling startet i 2012, og en nedgang fra 270...
Artikkelen er 659 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.