Det er trangt mellom husene fra kaien på Sand i Rogaland, og takskjegget på et hus måtte kuttes litt av for å få kabel-lasten forbi.
Foto: Statnett

Trang transport på Sand i Rogaland.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Fem gigantiske kabeltromler er levert til North Sea Link-prosjektet (NSL) i Suldal i Rogaland, skriver Statnett på sin nettside. De ankom kaien på Sand i Rogaland i forrige uke. Kabelinstallasjon kan dermed ifølge Statnett starte som planlagt i månedsskiftet mai-juni. – De fem kabeltromlene markerer startskuddet på installasjonsarbeidet som snart...
Artikkelen er 286 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.