Statnetts direktør for forskning og utvikling, Sonja Monica Berlijn.
Statnetts direktør for forskning og utvikling, Sonja Monica Berlijn.
Foto: Atle Abelsen

Forskningsinnsatsen på primærkomponenter spriker for mye i dag, mener Statnett, SINTEF Energi og NTNU, som ber bransjen om å prioritere.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Nå gjøres forskningen på primærkomponenter litt spredt i alle retninger, det er ingen omforent strategi i Norge om hvilke temaer man skal satse på, sier Statnetts direktør for forskning og utvikling, Sonja Monica Berlijn, til Energiteknikk. Derfor kommer Statnett sammen med NTNU og SINTEF Energi til å be nettselskapene...
Artikkelen er 651 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.