Jannicke Hilland
Avtroppende konsernsjef Jannicke Hilland i Eviny. Arkivfoto: Eviny
Foto: BKK

Etter rekordresultat i 2019.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
17 kommuner på Vestlandet og andre offentlige eiere kan se frem til 600 millioner kroner i utbytte fra BKK, etter et rekordresultat i 2019, skriver BKK i en pressemelding. – Utbytte fra BKK er viktig for våre eiere. Det bidrar til finansiering av viktige velferdstilbud i kommunene. Mange kommuner opplever nå...
Artikkelen er 391 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.