mast
Illustrasjonsfoto.
Foto: Øyvind Lie

Setter i gang fusjonsforhandlinger.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Styrene i Bodø Energi og Troms Kraft har vedtatt å igangsette fusjonsforhandlinger mellom de to selskapenes nettselskap, Nordlandsnett og Troms Kraft Nett. En fusjon vil gjøre selskapet til landets sjette største nettselskap, med en antatt verdi på ca 5 milliarder kroner, skriver selskapene i en felles pressemelding. – Elektrifiseringen av...
Artikkelen er 483 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.