Bildet er tatt da Tina Bru ble utnevnt til Olje- og energiminister i januar.
Foto: Øyvind Lie

Unntak fra innreiseforbudet gis for å unngå at utbygginger stoppes opp, og er ikke begrunnet i at arbeidet er samfunnskritisk.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk tidligere har omtalt, har regjeringen gjort det enklere for utlendinger å komme inn i Norge for å bygge kraftverk og kraftnett. Rødt-leder Bjørnar Moxnes stilte nylig spørsmål til energiminister Tina Bru om hvorfor utbygging av vindkraftturbiner er omfattet av unntaket bortvisning. Dette er noe vindkraftmotstandere har vært svært...
Artikkelen er 297 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.