Energiminister Tina Bru diskuterte havvind i Stortinget torsdag. Arkiv
Foto: Skjrmdump fra Stortinget

Er skeptisk til havvind-subsidier.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I en debatt om havvind på Stortinget torsdag, tok Arbeiderpartiets Ruth Grung til orde for å bygge mer havvind i Norge, spesielt flytende. – Det som kjennetegner de andre landene rundt Nordsjøen som har lykkes med havvind, er at de alle har satt seg konkrete mål for hvor mye havvind...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.