Fra utbyggingen av Tokagjelet kraftverk i Kvam herad i Hordaland.
Foto: Clemens Kraft

Bedret driftsresultatet, men bunnlinjen ble svekket.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Clemens Kraft fikk i 2019 et resultat etter skatt på minus 31,0 millioner kroner, en svekkelse fra minus 18,4 millioner kroner året før. «Dette er først og fremst som følge av finanskostnader hvor rentekostnader utgjør NOK 63,8 millioner kroner», skriver selskapet i sin årsrapport. Stor gjeld Ved utgangen av 2019...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.