Fra byggingen av Roan vindpark. Arkivfoto: Vestas

Ved utgangen av første kvartal 2020 var 8,7 TWh ny vindkraft og 2,8 TWh ny vannkraft under bygging. Det er en liten økning fra forrige kvartal.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I første kvartal ble det satt i drift 79 GWh ny vann- og vindkraftproduksjon, går det fram av NVEs kvartalsvise rapport over ny kraftproduksjon.  Dette fordeler seg på fem vannkraftprosjekter med samlet ny produksjon på 34 GWh og ett vindkraftverk med en normalårsproduksjon på 45 GWh, skriver NVE i en...
Artikkelen er 153 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.