Kilian Munch/Enova
Foto: Kilian Munch/Enova

Enova støtter områdeutbygging.

[abform_energi]
Alta Kraftlag og Ymber skal bygge ut syv ladesteder for hurtiglading i Troms og Finnmark, med Ishavskraft som partner på driftssiden. Enova dekker prosjektkostnadene på rundt 16,5 millioner kroner, skriver statsforetaket i en pressemelding. – Disse utbyggingene er viktig for å få på plass et grunnleggende ladetilbud i en del av...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.