Trond Magne Ohnstad (bildet) er tildelt Elkraftprisen.
Foto: Statnett

I Statnett.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Den norske komité for CIGRÉ har besluttet å tildele ”Elkraftprisen” for 2019 til spesialrådgiver Trond Magne Ohnstad i Statnett, skriver CIGRÉ i en pressemelding. I sin begrunnelse har komiteen blant annet lagt vekt på følgende: «Ohnsatad har arbeidet innenfor CIGRE-området siden begynnelsen 2000-tallet og var medlem av studiekomite A3 (SCB3) – High...
Artikkelen er 110 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.